Köyceğiz Gölü’nde Müsilaj Tedirginliği

Köyceğiz Gölü’nde Müsilaj Endişesi

Muğla’nın doğal güzelliklerinden biri olan Köyceğiz Gölü, son günlerde müsilajın etkisi altında. Göldeki müsilaj, çevre kirliliği endişesine yol açarken, bölge halkı ve doğaseverler de kaygılı.

Köyceğiz Gölü’nde ortaya çıkan müsilaj, henüz kaynağı belirlenemeyen bir çevre sorununa işaret ediyor. Beyazımsı tabakalar ve köpük birikintileri, gölde çevre kirliliği yaratırken, bölge sakinleri duruma şaşkınlıkla yaklaşıyor. Göldeki doğal güzellikler ve tarihi kalıntılar bu sorunla gölgelenirken, yetkililer de konuyla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlattı.

Köyceğiz’de yaşayan Hasan Gencer, gölde zaman zaman renk değişiklikleri yaşandığını ve müsilajın neden olduğu patlamaların küçük balıklara zarar verdiğini belirtti. Olayın detaylı bir şekilde aydınlatılması ve gerekli önlemlerin alınması için yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor.

Müsilajın neden kaynaklandığı konusundaki net bilgi, yetkililerin yapacakları açıklama ve detaylı rapor sonrasında ortaya çıkacak.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / OSMAN ACAR – Yerel

Related Posts

Kansızlığa çareyi asırlar önce bulmuşlar! Osmanlı hekimlerinin gizli silahı, demir iksiri

Demir, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde çalışması için vazgeçilmez bir mineraldir. Kansızlıktan yorgunluğa, bağışıklık sisteminin zayıflamasından cilt sorunlarına kadar birçok sağlık sorununun temelinde demir eksikliği nedeniyle gelişebiliyor. Antik Yunan’dan Osmanlı hekimlerine, Hipokrat’tan Galen’e kadar pek çok bilge doktor, demir açısından zengin besinleri ‘doğal ilaç’ olarak görmüş. İşte o faydalı besinler.

Uzmanı açıkladı: ‘Bel fıtığının ameliyatsız tedavisi mümkün’

Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Özkan Yükselmiş, “Uzun süre oturmak, ağır yük kaldırmak gibi nedenlerle ortaya çıkan bel fıtığı, küresel bir sağlık sorununa dönüşüyor. Robotik lazerle bel fıtığı tedavisini ağrısız, neştersiz ve hızlı bir şekilde çözebiliyoruz” dedi.

Taşikardi nedir? Taşikardi neden olur?

Taşikardi, sinüs ritminin dinlenme sırasında olabilecek normal oranını aşmasıdır. Genel olarak dinlenme sırasında nabzın dakikada 100’ü aşması yetişkinlerde taşikardi olarak kabul edilmektedir. Dinlenme hızının üzerindeki kalp atış hızları normal …

Sivas’taki Minibüs Kazasında Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Sivas’taki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi SİVAS – Sivas’ta öğretmen ve sağlık çalışanlarını taşıyan minibüsün karıştığı kazada 2 kişi öldü, 2’si ağır 16 kişi yaralandı. Kaza, Sivas’a bağlı Çeltek köyü yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye …

Konyaspor Galatasaray maçı hakemi neden değişti, hakem hasta mı oldu, Abdullah Buğra Taşkınsoy sağlık durumu ne?

Konyaspor- Galatasaray maçının VAR hakemi Polonyalı Piotr Lasyk oldu. AVAR’da ise Deniz Caner Özaral yer alacak. Karşılaşmanın orta hakemi olarak Abdullah Buğra Taşkınsoy görev alacaktı.Ancak taşikardi rahatsızlığı nedeniyle maçı 4. hakem yönetecek …

Van-Hakkari Karayolunda Büyük Kaza: 6 Ölü, 10 Yaralı

(VAN) – Van- Hakkari karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 6 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Van- Hakkari karayolu Güzeldere Tüneli girişinde meydana gelen kazada, Hakkari firmasına ait, S.E. yönetimindeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir